Bed, matras, boxspring, lattenbodem of kledingkast kopen? kom naar Bac Wonen

Bed, matras, boxspring, lattenbodem of kledingkast kopen in de regio Zevenhuizen, Waddinxveen, Zoetermeer en Gouda

Je slaapkamer maak je compleet met de artikelen van Bac Wonen in Zevenhuizen. Op het nou gaat om een schitterend dekbedovertrek, de juiste ondersteuning van een hoofdkussen of een topper op je boxspring, we hebben van alles op het gebied van slapen. Kom gerust eens langs om een bed, boxspring of lattenbodem uit te proberen. Of je nu een kleine of grote slaapkamer hebt, we helpen je graag op weg.

Kies bij Bac Wonen een bed dat past bij jouw slaapgedrag en slaaphouding

Kies jij een boxspring of een ledikant voor je slaapkamer? Wat zijn jouw eisen voor een goede nachtrust? We helpen je bij Bac Wonen in Zevenhuizen graag op weg. Vertel ons wat je wensen zijn en we begeleiden je naar een bed passend in jouw budget.

Behalve een bedombouw hebben we ook matrassen, textiel, lattenbodems en meer om jouw slaapsysteem compleet te maken. We adviseren je om het te komen uitproberen, want iedereen heeft een eigen beleving van slapen. Ook je slaaphouding, transpiratie en eventuele allergieën spelen een grote rol bij de keuze voor een bed.

Breng stijl en comfort in je slaapkamer met de juiste boxspring

Een boxspring bestaat uit een bak met veren met daarbovenop een matras. Daarnaast kun je er nog een topdekmatras bovenop leggen voor extra comfort.

Mensen vinden een boxspring mooi. Een van de redenen is de gestoffeerde bak. Het matras kan in dezelfde kleur meegestoffeerd worden. Daarbij is er keuze uit veel stijlen en kleuren hoofd- en voetenborden en pootjes.

Een boxspring is hoog, waardoor in- en uitstappen gemakkelijk gaat. Bovendien krijgen de gebruikers een gevoel van luxe doordat ze wat hoger liggen.

Voor elke stijl is er een boxspring, dus kom langs om zo'n bed uit te proberen. Bac Wonen staat graag voor je klaar om advies te geven.

Welk materiaal kies je voor je dekbed? Bac Wonen helpt je op weg

Bij Bac Wonen in Zevenhuizen vind je een ruime keuze aan dekbedden. Welk type kies je? Ga je voor een enkel dekbed, of kies je een 4-seizoenendekbed waarbij je ook een lente- en winterdeel hebt, zodat je kunt variëren in diktes. Zo hoef je het niet koud te hebben in de winter en krijg je het niet te warm in de zomer.

Ook in de vulling is er variatie. Deze kan van katoen, wol, dons of microvezel zijn.

Bac Wonen helpt je graag op weg bij de keuze van het juiste dekbed. Want of jij iemand bent die het snel warm heeft en transpireert, een echt koukleum bent of gevoelig bent voor bepaalde materialen is van belang bij de juiste keuze.

Vind het juiste hoofdkussen met ondersteuning in de regio Zevenhuizen, Waddinxveen, Zoetermeer en Gouda

Een voor jou verkeerd hoofdkussen kan voor pijnklachten zorgen bij het slapen. Bac Wonen heeft specialisten in huis die je kunnen adviseren over een hoofdkussen zodat jij gaat slapen met het kussen dat het beste bij jouw slaaphouding past.

Een buikslaper bijvoorbeeld heeft een platter kussen nodig dan iemand die vooral op zijn zij ligt in bed.

Hoofdkussens hebben ook verschillende vullingen, zoals wol of dons. Welke jij kiest hangt af van in welke mate je transpireert en waar je gevoelig voor bent.

Het beste is een kussen eerst even uit te proberen. Bij Bac Wonen ben je van harte welkom om te komen voelen wat een hoofdkussen met jouw slaaphouding doet.

De grote merken van Bac Wonen

Bij Bac Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook