Merk logo

LivingsTone raamdecoratie koop je bij Bac Wonen in de regio Rotterdam en Gouda

De LivingsTone collectie biedt eindeloze mogelijkheden en variaties voor jouw interieur. Vitrages, raamdecoratie en gordijnen, maar ook karpet, tapijt en PVC- en vinylvloeren zijn te vinden bij LivingsTone Bac Wonen in Zevenhuizen.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Bac Wonen!
Maak direct een afspraak met Bac Wonen
Image slide
Neem voor interieuradvies en informatie contact op met Bac Wonen in Zevenhuizen
Inspiratie & advies

Living’s Tone karpetten en tapijten bij Bac Wonen

Je interieur krijgt een flinke facelift dankzij een tapijt of karpet. Met een rustige tint creëer je een zacht gevoel. Houd je van levendige kleuren? Kies dan voor een pittig contrast. Hoogpolig, laagpolig, klein of groot: LivingsTone heeft het tapijt dat je zoekt.


Maak een afspraak met Bac Wonen

Vinyl- en PVC-vloeren van LivingsTone in Zevenhuizen

PVC- en vinylvloeren zijn populair vanwege de mooie uitstraling en de toegankelijke prijs. Zowel PVC als vinyl is geluiddempend en gemakkelijk schoon te houden. Bac Wonen in de regio Zevenhuizen verrast jou graag met de verschillende mogelijkheden.Vitrages, binnenzonwering en gordijnen van LivingsTone in de regio Rotterdam en Gouda

Raambekleding is onmisbaar voor jouw eigen interieur. Vitrages creëren privacy zonder te verduisteren. Wil je zonlicht en warmte buitenhouden? Kies dan voor LivingsTone binnenzonwering. Of ga voor een zacht interieur met gordijnen. Kijk bij Bac Wonen voor een kleur of dessin dat perfect aansluit op jouw interieur. Ervaar LivingsTone zelf bij Bac Wonen. De koffie staat klaar!

Bac Wonen in Zevenhuizen, voor al jouw Living'sTone:

- Gordijnen
- Vitrages
- Binnenzonwering
- PVC-vloeren
- Vinylvloeren
- Tapijt
- Vloerkleden


maak een afspraak met Bac Wonen voor informatie & advies